Ifjúság

Szeretettel köszöntünk a Zsinati Ifjúsági Iroda nevében!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2020. október 30-án éjjel, péntekről szombatra virradóra újra Kárpát-medencei Református Ifjúsági Imaéjjelen lehetünk együtt.

Az alkalom célja, hogy mindannyian – saját ifjúsági közösségünkön belül – élhessük meg az egységet azzal, hogy gyülekezetünk, ifink keretein belül maradva egy éjszakán át együtt imádkozunk, beszélgetünk, dicsőítünk, s így több száz fiatallal, de elsősorban a minket összekötő Istennel vállaljunk közösséget.

Az alkalmat bárki megszervezheti, bekapcsolódhat szervezőként, illetve résztvevőként a közelében lévő gyülekezetben.

Nagyon örülünk minden csatlakozó közösségnek, s hogy minél több helyszínen, egységesen megvalósulhasson az esemény, ezért az ajánlott programot, segédanyagokat mi biztosítjuk. Így az egyes alkalmak szervezőinek „csak" a helyszínről és társaságról kell gondoskodni.

Regisztrációs űrlap

Kérünk, hogy amennyiben tudsz és szeretnél közösségedben szervezőként részt venni az Imaéjjelen, töltsd ki ezt az űrlapot, hogy számon tarthassunk Téged és a csoportodat, s ezáltal akár összeköthessünk más Imaéjjel szervezőkkel is.

Ha kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, írj nekünk e-mailt az ifjusag@reformatus.hu címre. 

Imaéjjel 2019

A regisztráció határideje: 2020. október 27. (kedd reggel)

Az idei év témája a közösség megélésse Krisztussal, és egymással. A fizikai távolság ellenére is fontos, hogy élőek legyenek a kapcsolataink, a fizikai és földrajzi távolságok, és korlátok ellenére is. Fontos megtapasztalni a közösség támogató, építő, megerősítő voltát, hogy ne magányosodjunk el, bármilyenek legyenek is a körülmények. Az imádság, imaközösség is lehetőség erre, hogy kapcsolatot építsünk Megváltónkkal, és egymással, imádságban hordozva egymás aktuális örömeit, kihívásait, élethelyzetét.

Segédanyagok

A szakmai anyag kidolgozását köszönjük a Barnabás Csoportnak.

Barnabás Csoport

A szervezetről bővebb információ HONLAPJUKON érhető el.

Az alkalmon lehetőség nyílik utánajárni, közösségben megvitatni, megtapasztalni, hogy mi a szerepe az életünkben a közösségnek, imádságnak, odafigyelésnek, egymás imádságban való hordozásának. Bízunk benne, hogy a téma közelebb viszi az együtt imádkozókat, elcsendesedőket ahhoz, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, és a mi Urunkhoz is, aki megbocsátó kegyelmét adta nekünk Krisztusban, és a vele való közösséget kínálja Szentlelke által mindannyiunknak.

Istentől megáldott, szeretetben és őszinteséggel eltöltött órákat kívánunk!


Imaéjjel archívum