Ifjúság

Több mint osztálykirándulás

Rendhagyó ajánlattal készül a tanévre a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (DRHE): osztálykirándulások teljes körű szervezését vállalják középiskolás korosztály számára a cívisvárosban.

Egyedi, teljes körű szolgáltatást kínál osztálykirándulóknak a DRHE. Teljeskörű csomaggal várják a Debrecenbe érkezőket, amely tartalmazza a szállást, az étkezést, valamint a „kálvinista Róma" felfedezését élménygazdag és játékos formában. Mint mondják, nem kell mást tenni, csak bejelentkezni és élvezni a rendhagyó programokat.

kép

Igazodva a kor és a fiatalok igényeihez különleges élményre hívják a diákokat. Városfelfedező játékukban rejtvényről rejtvényre haladva ismerik meg a „kálvinista Róma" titkait, a legérdekesebb belvárosi épületek környezetében, megismerve egykori híres debreceni írók, költők szellemiségét. A diákok szórakozva, könnyed hangulatban találkoznak a Nemzeti Emlékhelyekkel és a történelmi eseményekkel. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek a közös játékra, a csapatépítésre, az osztályközösség erősítéséért.

Az osztályfőnököknek, pedagógusoknak nem szükséges szállás és ebédfoglalással fáradni, külön belépőjegyeket vásárolni, komplett szolgáltatással állnak a csoportok rendelkezésére. A Debreceni Református Kollégium és a Nagytemplom Nemzeti Emlékhely, ezért vonattal ingyenes az utazás.

Részletek a DRHE honlapján...